Wie zijn wij?

Wij zijn twee deskundige professionals voor lichaam en geest. Wij zijn er voor mensen die te maken hebben gehad met een traject van behandeling van kanker. Wij houden ervan om jou persoonlijke aandacht te geven en te regelen dat jij zorgeloos kunt genieten.

Josee Verwater

Na een carrière in het onderwijs en als mede-oprichter en eerste directeur van Stichting Cliniclows Nederland begon ik 22 jaar geleden mijn bedrijf in training en coaching: Inside-Out.
Als NLP-trainer/coach en hypnotherapeut help ik mensen op het gebied van trauma’s verwerken, onbewuste belemmerende overtuigingen opsporen en loslaten, inzicht en overzicht geven en hoop ik altijd eenieder te helpen weer zin te geven aan het leven om in rust en vertrouwen aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.

Vanuit mijn eigen leerproces, na zelf tweemaal borstkanker te hebben gehad, denk ik dat ik veel te bieden heb aan vrouwen die vol goede moed de toekomst in willen. Leven in plaats van overleven!

Met de waarden integriteit, professionaliteit en humor hoog in het vaandel sta ik graag voor je klaar. Wellicht tot ziens in Portugal.

Yvette Roumen

Als oncologiefysiotherapeut, oedeemtherapeut en huidtherapeut werk ik al 15 jaar met mensen die worden behandeld of behandeld zijn voor kanker. Ik herken fysieke klachten behorende bij de behandeling van kanker snel en kan hier gericht op adviseren.

Vanuit mijn jarenlang ervaring met behandelingstrajecten bij kanker heb ik gezien dat je als patient vaak wordt geleefd. Je gaat van afspraak naar afspraak. Als het behandeltraject voorbij is, ontstaat pas op dat moment het besef van wat jou allemaal overkomen is. Het vertrouwen in je lichaam is vaak zoek.

Ik heb gezien dat het positief werkt als je weer rust vindt en de tijd hebt om even afstand te kunnen nemen van alles. Wat kan dan beter zijn dan een heerlijke week in de zon in het buitenland. Ik hoop jou te ontmoeten.

Dit verdien jij! Een week focus op jezelf, rust, bezinning en beweging.
Weer in balans komen? Gun jezelf deze focus-week en boek!